dimarts, 3 de maig del 2011

Avantatges i inconvenients dels envasos de vidre:

Avantatges:

- No s’oxida, és impermeable, els aliments no necessiten additius per conservar-se.
- Aguanta temperatures molt elevades, així que és més fàcil la neteja i l’esterilització de l’envàs, i així allarga la vida útil de l’objecte.
- És 100% reciclable, no es perd ni matèria ni qualitats durant el procés de reciclatge.
- Per cada tona de vidre reciclat es deixa d’utilitzar aproximadament 1.2 tones de materia primera nova.


Inconvenients:

- Avui en dia es un dels materials més costosos per l’emagatzematge.
- El procés de fabricació d’envasos gasta molta energia.
- La seva creació és més perillosa ja que en cas de ruptura és possible un tall als treballadors de la producció.
- En el cas que una ampolla de vidre es perdés, la naturalesa trigaria anys en desgastar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada